یک زن ۳۷ ساله و سه فرزندش در ترابآباد انار به دلیل استفاده از «برنج و خورشت قیمه مانده» دچار مسمومیت غذایی شدند.
فرزندان این زن ۳۷ ساله، دو پسر ۲۲ و ۱۲ ساله و یک دختر ۹ ساله بودهاند.
مهندس محمد موسیزاده، معاون بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان انار در این خصوص به انارپرس گفت این خانواده که اهل سیستان و بلوچستان هستند، به دنبال مسمومیت غذایی، ساعت ۱۰ صبح روز چهارشنبه ۱۳ مرداد از سوی نیروهای اورژانس به بیمارستان انار منتقل شدند و اقدامات لازم از سوی واحد پیشگیری کنترل بیماریها در خصوص آنها انجام شد.
به گفته وی، این چهار نفر که چند ساعت در بیمارستان بستری بودند، به دنبال بهبود وضعیتشان مرخص شدهاند.
مهندس محمد موسیزاده در پایان گفت که مردم تا میتوانند از غذای مانده استفاده نکنند و اگر هم میخواهند استفاده کنند به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه آن را در دمای ۶۰ درجه گرم کنند تا همه نقاظ غذا گرم شود و باکتریها و سموم از بین برود.