مدیرکل غله استان کرمان قول مساعد داده تا محمولههای آرد نانواییهای شهرستان انار با مخلوط شدن گندم تولید داخل و گندم وارداتی سفیدتر شود.
فرمانداری شهرستان انار در این زمینه اعلام کرد: باتوجه به پیگیریهای به عمل آمده در خصوص ارتقای کیفیت نان، با بررسیها مشخص شد که آرد توزیع شده در نانوائیها به دلیل وجود گندم وارداتی ( درصد پائین سبوس گیری جهت حفظ ارزش غذایی) که مورد تایید اداره کل غله نیز میباشد این آرد تیره رنگ است اما از لحاظ ارزش غذایی استانداردهای لازم را دارا می باشد و نسبت به آرد سفید برای سلامت انسان مفیدتر است.
فرمانداری انار ادامه داده است: ولی باتوجه به رنگ تیره این آرد و خواسته بعضی از نانوایان، فرمانداری طی نامه شماره ۵۱۷/۵۳/۶۸۵۵ مورخ ۳۰/۲/۹۳ خواسته نانوایان را به اداره کل غله استان انعکاس داده است که با قول مساعد مدیر کل غله استان مقرر شد محمولههای آرد پس از این با مخلوط شدن گندم تولید داخل وگندم وارداتی سفیدتر شود.
فرمانداری انار افزوده: با این حال آرد فعلی در اکثر نانوائیها تخلیه و نان مناسبی را تولید مینمایند و به نظر میرسد دقت بیشتر در شرایط پخت نان توسط نانوایان می تواند کیفیت نان را افزایش دهد.
چند روز قبل تعدادی از نانوایان شهرستان انار، در نامهای به مهندس موحدینیا، فرماندار خواستار اقدام لازم از سوی وی برای توزیع آرد مرغوب در این شهرستان شده بودند.
مطلب مرتبط:
انتقاد نانوایان انار از آرد نامرغوب رفسنجان / خودداری نانوایان از تخلیه آرد نامرغوب