• امروز : شنبه - ۸ اردیبهشت - ۱۴۰۳
  • برابر با : Saturday - 27 April - 2024

کشک‌مغز به نام انار و رفسنجان ثبت‌ ملی شد

  • 02 بهمن 1402 - 17:28
کشک‌مغز به نام انار و رفسنجان ثبت‌ ملی شد

غذاهای محلی «کشک‌مغز» و «فسنجان پسته» امروز دوشنبه دوم بهمن ۱۴۰۲ از سوی وزارت میراث‌فرهنگی، به نام انار و رفسنجان در فهرست میراث ناملموس کشور ثبت‌ملی شد.

کشک مغز با استفاده از کشک و پودر مغز پسته و گاهی تلفیقی از پودر مغز پسته و گردو و… تهیه می‌شود. در فسنجان پسته نیز از پودر مغز پسته استفاده می‌شود.

ثبت دیدگاه