اولین دوره آموزشی «فینگر فود» با تدریس فاطمه زعیمحسینی در دانشگاه آزاد انار برگزار شد.
به ۱۶ هنرجویی که در این دوره ۳ روزه حضور داشتند، گواهینامه شرکت در دوره از سوی مدرس داده شد و همچنین بعد از برگزاری آزمون نیز گواهینامهای از سوی دانشگاه آزاد داده میشود.
فینگر فود به هر نوع مواد خوراکی گفته میشود که کوچک بوده در حد یک یا دو لقمه هستند. در بسیاری از کشورها از جمله ایران کسب و کارهای غذایی وجود دارد که فینگرفودها را برای رویدادهایی مانند عروسی، نامزدی، تولد و دیگر جشنها فراهم میکنند.